Egyéb szolgáltatásaink

Hajózási üzemeltetési vezetés:

Amennyiben gazdasági célú tevékenységet kíván folytatni hajójával, ebbe beleértve a hajó bérbeadását, sétahajózást, vízitaxi szolgáltatást is, akkor hajózási engedély kiváltására van szükség. Vállaljuk ezen engedély kiváltását, teljes körű ügyintézését. A hajózási engedély esetén szükség van üzemeltetési vezetőre, melyet biztosítunk Önnek.

A hajózási üzemeltetési vezetői feladatok díjszabása: 10.000 Ft bruttó/hajó/hónap.
A hajózási üzemeltetési vezetői díj nem tartalmazza a hatósági díjakat, illetve a személyes ügyintézés költségeit.

Programösszeállítás családoknak, baráti társaságoknak és csapatépítés cégek részére:

Szívesen szervezünk és minden tudásunkkal segítjük azon cégek, baráti társaságok, nagycsaládok  megkeresését, akik, minőségi idő eltöltésével, élményhajózással, szárazföldi  csapatépítő programok szervezésével keresnek fel minket.

Mind programok, mind szállás, mind étkezés tekintetében átfogóan tudunk segíteni, közvetíteni, tartalommal megtölteni az ott tartózkodást. Helyismertünk révén szárazföldön és vízen is teljes körűen akár több napos terveket is szívesen összeállítunk kérésre. Keressen minket bizalommal!

Kiegészítő szárazföldi programok:

A Tisza-tó egy része a Hortobágyi Nemezti Park fokozottan védett természetvédelmi területe. Olyan természeti értékkel rendelkezik, melyet vigyáznunk, óvnunk kell. Így a megfelelő tudás megléte nem csak szakmai, hanem etikai elvárás is egy túravezető számára. 

Tiszteljük és szeretjük mind a vizes, mind a szárazföldi területeket.

Jó szívvel ajánljuk a Hortobágyi Nemzeti Park további csodás szárazföldön megtekinthető természeti értékeit. Ide történő látogatás és program megszervezésében információt, illetve segítséget tudunk nyújtani.

Különleges programként ajánljuk az ország legnagyobb és legrégebben működő madárkórházának megtekintését, ahol vadmadarak gyógyításával, repatriálásával segítik az élővilág ember okozta sebeinek gyógyulását.            

A Hortobágyi Madárpark- Madárkórház Alapítvány minden nap szeretettel várja a odalátogatókat, ünnepekor rendezvényekkel, színes programokkal készülnek. A puszta ezer kincset rejt, és rengeteg csodás élménnyel gazdagodhatunk. Programszervezéshez , szakvezetéshez kérd segítségünket, keress minket bizalommal.

Helyek, amiket jó szívvel ajánlunk:

Szálláshelyek közül jó szívvel ajánljuk Tiszafüreden az Idill Üdülőházakat. A vendégházak igényes, csendes környezetben, nagy kerttel várják vendégeiket, ahol télen-nyáron  kipihenhetjük magukat. A nyári aktív pihenést szolgálja a kerékpárbérlési lehetőség, mely tökéletes választás a tókerülő programhoz.  Az őszi és téli szezonban wellness és dézsás csomagajánlatokból válogathatunk, mely igazi kuriózum a füredi szállások között.

Az Idill Üdülőházak vendégszerető, igényes, rendezett, étkezést is biztosító szállás-és csomagajánlatairól további képek információk: http://www.szallaseskerekpar.hu

 

A természet megnyugtató közegét illetve a vízpart és a strand közelséget keresők számára jó szívvel ajánljuk a tiszafüredi Holt-Tisza mellett elhelyezkedő barátságos, családias hangulatú szálláshelyet, az Albatrosz Kempinget. A kemping széles spektrumú szálláshelykínálattal rendelkezik. Itt mindenki megtalálja a  számítását. Mind a sátorral érkezők, mind a faházat illetve apartmant foglalók nyugodt, tiszta környezetben élvezhetik a Tisza-tó magával
ragadó hangulatát, természeti értékeit és a helyiek barátságos vendégszeretetét. Táborok szervezéséhez tökéletes választás. További információ http://www.albatroszkemping.hu

Az Albatrosz Kikötő már kora reggeltől várja a vízre szálló vendégeket, a hajózni vágyókat. Egy jóleső kávé mellett bepillantást nyerhetünk a kikötő napi rutinjába, melegebb tikkasztó napokon, pedig egy hideg sör vagy szörp mellett élvezhetjük a hely hangulatát.

 

Ha megéheznénk és egy jóadag halételre, helyi specialitásra vágyunk, úgy jó szívvel ajánljuk a Tiszaörvényen eltalálható családias hangulatú Helló Hal éttermet és a modern Stég éttermet is.
Aki kicsit távolabbra is hajlandó elautózni, vagy a gát tetején elbiciklizni, ne hagyja ki a Tiszacsegei Halászcsárdát. A kompkikötőben található étterem halászlé kínálata messze földön híres.

Mi is szeretjük a természetet.

Mi is itt ismertük meg a Tisza-tó kincseit. Egyszerű turisták voltunk, akik többet szerettünk volna megtudni. Mi még megismerhettünk olyan „víziembereket”, akik egész életüket itt élik, és elhivatottságuk és tiszta értékrendjük előttünk áll. A kíváncsiság felkeltése azonban nem könnyű! 

Az eltérő igények között is kialakult azonban egy olyan rendszer, aminek célja nem csak a hely bemutatása, egyszerű csónaktúrázás, hanem a hely szellemének, élettempójának átadása. Élményturizmus és élménypedagógia ez, aminek eredménye nem csak a kikapcsolódás, kizökkenés, hanem látásmódunk változása, ami hozzánk hasonlóan, életmóddá, viselkedésünk meghatározójává válhat, tehát egy életre szóló élmény marad.

Több év tapasztalat

Kiváló Értékelések!

Gyorsan válaszolunk!

Biztonságos élmények!

Translate »